Doel van de avond

Deze avond heeft voor mij 2 doelen.

  1. Het belangrijkste doel voor mij is, God groot maken om wie Hij is en wat Hij in mijn leven heeft gedaan. Als ik een stukje van Zijn liefde die ik in mijn leven ervaar aan jullie mag meegeven is deze avond voor mij geslaagd!
  2. Het opnemen van een cd.

Ik speel zelf geen instrument dus de melodieën die ik krijg, ervaar ik als van God ontvangen. Ik heb de liederen jarenlang bewaard, maar ik heb er niets mee gedaan. Toch keerden de liederen terug in mijn gedachten. Met de jaren werd het idee om de liederen te delen steeds sterker. Een van mijn diepste verlangens is dan ook om een cd te maken. Met deze cd wil ik mensen zegenen, inspireren en aanmoedigen. De liederen hebben mij ook enorm gezegend. Om deze verlangens te realiseren heb ik uw bijdrage nodig.

Ik vind het moeilijk om te vragen maar als u op uw hart heeft om samen met mij en Shirley’s Choice deze cd te realiseren, dan zou ik het echt te gek vinden als u hier een bijdrage aan zou kunnen leveren. Dit kan zowel in gebed, als financieel.

Als u een financiële bijdrage levert zal dit worden geïnvesteerd in een album, zodat de liederen door nog veel meer mensen gehoord kunnen worden. De opbrengsten van de cd’s wil ik graag schenken aan een goed doel. Ik heb al een organisatie in mijn gedachten en ben al met hun in gesprek. Zodra ik hier meer nieuws over heb zal ik dit via deze website bekendmaken.

Maar eerst wil ik jullie op zaterdag 25 mei 2019 laten genieten van de  liederen die ik van God heb ontvangen en kijk ik er naar uit om samen God groot te maken.

Dat is voor mij het belangrijkste!

To God be the Glory!

Uw financiële ondersteuning kunt u doen via rekeningnummer: NL78 ABNA 0841 4075 17 t.n.v. Shirley Choy ovv CD Shirley’s Choice

Thanks.

Blessings!
Shirley